Brommels Weekend 27-29 augustus 2021

Een plek waar je terecht kunt voor een natuurlijk bosje bloemen, huisgemaakt gebak en lekkers, een uniek cadeautje of je tentje op kunt slaan op het veld rond de bloemen!

We streven er zoveel mogelijk naar te werken met de seizoenen, de natuur en ons landschap. Brommels staat ons dan ook dicht aan het hart.

We zoeken en verwerken de bramen in het lekkers wat we serveren, de takken met de bloemen en de bessen kun je vinden in de boeketten. Je kunt je bloemen plukken, de bramen zoeken op het erf van Bloemenparadyske, er is de Streekmarkt en er gebeurd nog veel meer op het erf. Zoals spelletjes, schminken, er is een schilderworkshop (kijk op Silleke.nl) en er zijn kruidenwandelingen en vele andere activiteiten.

Om het voor jou nou makkelijk te maken en ook alle andere leuke plekken en locaties te kunnen bezoeken hebben we in het Brommels weekend van vrijdag 27 tot en met zondag 29 augustus 2021 de aanbieding om van vrijdag tot en met zondag te komen kamperen voor € 40 in plaats van € 45. (2 personen en kampeermiddel, incl. toeristenbelasting en gebruik van stroom). Kijk op de site of bel even om zeker te weten dat je een plekje hebt!!


Gepubliceerd op:14 augustus 2021  -  Nieuws