Zoek

Aankomst:

Vertrek:

Volwassenen:

Kinderen (jonger dan 13 jaar):

Bij Bloemenparadyske zeggen we

Zoek een plekje en heb het leuk!

Camping

Wij hebben maximaal 15 kampeerplaatsen beschikbaar. Bij aankomst zoeken we samen een plekje voor je tent of caravan uit. Vooraf kun je wel reserveren maar geen plekje vastleggen, vrijheid is blijheid!
Daarnaast hebben we een ingerichte caravan voor één of twee personen. U komt aan en de caravan staat voor uw klaar.
Sinds het seizoen 2023 hebben we ook een ingerichte Predom caravan voor één of twee personen. U komt aan en de Predom staat voor uw klaar.
Het kampeerseizoen in 2024 is van 26 april tot en met 29 september.
Bij het boeken van een kampeerplaats is naast een tent of caravan ook één volwassen persoon inbegrepen. Bij meer dan één volwassen persoon worden overnachtingskosten per extra volwassene en/of kinderen in rekening gebracht. Kinderen ouder dan 12 jaar worden gezien als volwassenen. Sanitair is op de camping aanwezig, we hebben geen chemisch toilet (i.v.m. de ceptictank) Deze is wel op 5 minuten rijden in het dorp Kollum (bij de haven)

Bezoekers van onze camping kunnen een vrijkaart krijgen voor eenmalig toegang tot zwembad It Paradyske! Dit zwembad ligt op loopafstand van Bloemenparadyske. Meer info over zwembad It Paradyske vindt u op de website.

Wat bieden wij?

Extra's

Wanneer u een kampeerplaats reserveert, heeft u de mogelijkheid om extra's bij te boeken.
Zo heeft u de mogelijkheid om een kruiwagen met hout en/of een stroomaansluiting van 6 Ampere bij te boeken.
Ook uw hond is welkom, bij u boeking kunt u ook dit aangeven. Voor € 1,50 per nacht kunt u uw eigen viervoeter meenemen.

Op zondagmorgen lekker ontspannen aan de dag beginnen? Boek dan een lekker ontbijt bij voor € 12,50 per persoon.

Kruiwagen met hout

Uitjes in de omgeving

Bloemenparadyske ligt in een prachtige omgeving waar veel te doen en te zien is. Naast Zwembad ’t Paradyske, Het Veenkloosterbos en De Kruidhof, hortus van Fryslân zijn er nog veel meer leuke uitjes.
Veel van deze uitjes vind u op de website van EropUitInFriesland.nl
Heel afwisselend en voor iedereen wat wils!
Geen zin om met de auto te gaan? Het treinstation Buitenpost is op loopafstand en brengt u binnen een half uur in Groningen of Leeuwarden.