Spelletjes op de camping

Zoek

Aankomst:

Vertrek:

Volwassenen:

Kinderen:

Bij Bloemenparadyske zeggen we

Zoek een plekje en heb het leuk!

Camping

Wij hebben maximaal 15 kampeerplaatsen beschikbaar. Bij aankomst zoeken we samen een plekje voor je tent of caravan uit. Vooraf kun je wel reserveren maar geen plekje vastleggen, vrijheid is blijheid!
Daarnaast hebben we een ingerichte caravan voor één of twee personen. U komt aan en de caravan staat voor uw klaar.
Het kampeerseizoen in 2021 is van 1 mei tot en met 3 oktober.
Bij het boeken van een kampeerplaats is naast een tent of caravan ook één volwassen persoon inbegrepen. Bij meer dan één volwassen persoon worden overnachtingskosten per extra volwassene en/of kinderen in rekening gebracht. Kinderen ouder dan 12 jaar worden gezien als volwassenen.

Bezoekers van onze camping krijgen een vrijkaart voor eenmalig toegang tot zwembad It Paradyske! Dit zwembad ligt op loopafstand van Bloemenparadyske. Meer info over zwembad It Paradyske vindt u op de website.

Wilt u meer van de regio zien? Dan raden wij de Wad’ntrip aan. Onder de naam Wad’ntrip heeft Wad’nbus een mooi arrangement samengesteld om een week lang op avontuur te gaan met een camperbus in Noardeast-Fryslân. Hierbij doet u onze camping ook aan.

Wat bieden wij?

Extra's

Wanneer u een kampeerplaats reserveert, heeft u de mogelijkheid om extra's bij te boeken.
Zo heeft u de mogelijkheid om een kruiwagen met hout en/of een stroomaansluiting van 6 Ampere bij te boeken.
Ook uw hond is welkom, bij u boeking kunt u ook dit aangeven. Voor € 1,50 per nacht kunt u uw eigen viervoeter meenemen.

Op zondagmorgen lekker ontspannen aan de dag beginnen? Boek dan een lekker ontbijt bij voor € 10,00 per persoon.

Kruiwagen met hout

Uitjes in de omgeving

Bloemenparadyske ligt in een prachtige omgeving waar veel te doen en te zien is. Naast Zwembad ’t Paradyske, Het Veenkloosterbos en Paintballcentrum Bullet Factory zijn er nog veel meer leuke uitjes.
Veel van deze uitje vind u op de website van EropUitInFriesland.nl
Heel afwisselend en voor iedereen wat wils!
Geen zin om met de auto te gaan? Het treinstation Buitenpost is op loopafstand en brengt u binnen een half uur in Groningen of Leeuwarden.