Natuurlijke producten uit eigen streek op de bloemenparadyske streekmarkt

De regio Noordoost-Fryslân heeft een scala aan bijzondere streekproducten in huis. Op de Bloemenparadyske Streekmarkt staan ondernemers uit de regio met lokale, biologische en huisgemaakte producten. Elke vierde zaterdag van de maand kunnen bezoekers genieten van al het lekkers dat de regio te bieden heeft.

Ruik, proef en geniet van onze streekproducten en de verhalen van de streekmerken, zoals de Noardlike Fryske Wâlden, Lauwersmeer en de Waddenzee. Van groente, fruit, chocolade, brood en zuivel tot lokale honing. Bewust en lokaal voedsel met een eigen verhaal.  Combineer je bezoek aan de streekmarkt met een wandeling door de bloemenpluktuin van Bloemenparadyske en pluk je eigen bos bloemen. Kijk eens in de winkel met eerlijke, unieke producten  en/of neem huisgemaakt gebak mee voor onderweg. Ook is er altijd een warme hap om te eten op de markt of mee te nemen naar huis.

De Bloemenparadyske Streekmarkt is in 2024 geopend op 27 april, 25 mei, 22 juni, 27 juli, 24 augustus en 28 september. Wees welkom en koop lokaal!

De streekmarkt is elke 4e zaterdag van 11:00 – 16.00 uur in de maanden april t/m september.

De deelnemers zijn: